LG Newsroom

Nieuws per categorie:

Contact


Media

LEWIS
LGBenelux@teamlewis.com

Nederland:
+31 (0) 20 220 0220

België
+32 (0) 499 15 67 45

Service en productondersteuning

Voor alle andere, niet mediagerelateerde vragen, neem contact op met het LG Service team.

LG toont Smart Home-ecosysteem voor huis van de toekomst

29-11-2017

 LG voorziet appartementen in Seoul van innovatief IoT-platform dat alle Smart Home-apparaten verbindt

 Amstelveen, 29 november 2017 — LG Electronics (LG) maakt haar Smart Home-aanbod beschikbaar voor de commerciële dienstensector en voorziet een appartementencomplex in Seoul van alle LG Smart Home-apparaten en -technologieën. 

Het appartementencomplex, bestaande uit vijf gebouwen met veertig verdiepingen, wordt begin 2021 geopend en de appartementen zijn standaard voorzien van LG Smart Home-apparaten en -technologieën, waaronder koelkasten, wasmachines, drogers, airconditioners vaatwassers en de LG Styler. Daarnaast hebben huiseigenaren de optie om extra slimme apparaten van LG te installeren, zoals robotstofzuigers, luchtreinigers en LG ThinQ Hub-speakers. Op deze speakers kunnen bewoners alle slimme LG-apparaten aansluiten en deze aansturen met behulp van spraakopdrachten.

Het systeem is speciaal ontworpen voor dit Zuid-Koreaanse appartementencomplex en is ook compatibel met slimme apparaten van andere fabrikanten, waardoor een open, slim ecosysteem ontstaat. Met een smartphone-app is het mogelijk om ook de niet-LG-apparaten op afstand te bedienen of bijvoorbeeld de lift te laten komen, het elektriciteitsverbruik te controleren, eten of andere boodschappen te bestellen, te kijken of er een parkeerplek vrij is en te communiceren met bezoekers bij de deur.

Copyright © LG Electronics. Alle rechten voorbehouden.