LG Newsroom

Nieuws per categorie:

Contact


Media

LEWIS
LGBenelux@teamlewis.com

Nederland:
+31 (0) 20 220 0220

België
+32 (0) 499 15 67 45

Service en productondersteuning

Voor alle andere, niet mediagerelateerde vragen, neem contact op met het LG Service team.

LG toont volledige lineup voor alle kledingverzorging op IFA 2017

25-08-2017

Tijdens IFA 2017 onthult LG Electronics (LG) volledige linup voor kledingverzorging, met alles om kleding optimaal te verzorgen en mooi te houden. De LG Total Clothing Care solution bevat onder andereTWINwash™-wasmachine met twee trommels om tijd te besparen, het LG Styler stoomsysteem voor de delicate verzorging en de LG Classic Dryer. Met dit brede aanbod biedt LG een innovatieve totaaloplossing voor kledingverzorging.

LG TWINWash
Allereerst stelt LG de uitbreiding van de innovatieve TWINWash™-collectie voor. De LG TWINWash™ is een wasmachine met maar liefst twéé wastrommels in één behuizing waardoor je twee verschillende wasbeurten tegelijk kan draaien en dus niet enkel plaats maar ook tijd bespaart. De nieuwe line-up bestaat uit wasmachines van verschillende groottes voor zowel grote als kleine wassen[1]. Naast een krachtige wasprestatie maakt de TWINWash™ het verschil met zelfontwikkelde technologieën zoals TrueSteam™ en TurboWash™. De TrueSteam™ produceert met zijn stoomgenerator stoom waarmee allergenen en bacteriën voor 99,9 procent worden verwijderd. Ook frist het kleding op en worden kreukels en geuren verminderd. De TurboWash™ zorgt voor een kortere wastijd door het water rechtstreeks op de kleding te sproeien.

LG Classic Dryer wasdroger
Verder omvat deze nieuwe reeks verschillende wasdrogers die eenvoudig in gebruik zijn en bovendien energie-efficiënt. Zo is de nieuwe LG Classic Dryer uitgerust met de LG Inverter Heatpump-technologie waardoor weefselschade geminimaliseerd wordt dankzij een lage droogtemperatuur. De efficiënte Eco-modus zorgt enerzijds voor energiebesparingen en anderzijds is het toestel daardoor erg stil in gebruik. Tot slot maakt de Turbo Mode snelheidsmodus de wasdroger helemaal ideaal omdat deze zorgt deze voor een snellere droogtijd. Kortom, het ideale toestel voor wie tijd én energie wil besparen.

LG Styler stoomsysteem
De LG Styler maakt het rijtje compleet. Dit stoomsysteem is ontworpen om delicate kleding, zoals pakken en jassen, of kleding gemaakt van wol of zijde, op te frissen. De LG Styler maakt gebruik van de TrueSteam™-technologie die de kleren voorzichtig reinigt en tegelijkertijd rimpels, geuren en bacteriën met gemak verwijdert.

De Moving Hanger en zijn slimme bewegingen schudden bovendien de kleren voorzichtig over en weer om de rimpels te verwijderen die zich tijdens het stoomproces vormen. De inverter warmtepomptechnologie, die standaard in drogers van LG aanwezig is, waarborgt bovendien een fijne behandeling van alle kleding.

‘De nieuwste line-up van huishoudelijke apparaten die we laten zien op IFA reflecteert LG’s visie op totale kledingverzorging was-, droog- en stylingoplossingen voor hedendaagse wasbehoeften van gezinnen,’ zegt Bas Dekker, Commercieel Directeur van LG Nederland. ‘Met de integratie van de baanbrekende TWINWash™-technologie in een verscheidenheid aan nieuwe producten, kan LG voldoen aan de eisen van verschillende huishoudens met verschillende leefstijlen en behoeften.’

 

Copyright © LG Electronics. Alle rechten voorbehouden.